AWAS! - KEPADA KAUM HAWA !!! YANG INGIN GUNA TANDAS AWAM,KORANG MESTI TERKEJUT DENGAN TAKTIK KEJI MEREKA YANG !!!

Mohon kepada warga perempuan agar berhati-hati sewaktu menggunakan tandas awam. Ketika masuk ke dalam tandas, sila periksa di bahagian bawah mangkuk jamban dan di sekeliling tandas. 


Sila pastikan tidak terdapat apa-apa yang mencurigakan. Ini adalah satu dari bukti apa yang terjadi pada masa kini. Saya terpaksa memuat naik gambar ini agar anda tahu akan kedudukan kamera tersebut.

P/S : Berita ini baru saja saya terima dari seorang sahabat saya yang terkejut setelah ternampak kamera yang terdapat di bawah mangkuk jamban tersebut. Selalunya apabila kita masuk ke dalam tandas, kita akan rasa geli jika terdapat kotak kecil , kotak rokok, tuala wanita, pembalut tisu dan sebagainya. Namun hakikatnya di dalam itu terdapat sesuatu yang akan memalukan diri sendiri. Mohon agar kita saling mengingati.

Mungkin anda tidak terfikir langsung untuk membersihkan kawasan itu kerana bagi anda ia kelihatan seperti sampah bukan? Tetapi awas! Ia benar-benar telah terjadi. Sila ambil langkah berjaga-jaga ketika berada dalam tandas.
0 Komentar untuk "AWAS! - KEPADA KAUM HAWA !!! YANG INGIN GUNA TANDAS AWAM,KORANG MESTI TERKEJUT DENGAN TAKTIK KEJI MEREKA YANG !!!"

loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2014 Baca Je - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info