KANTOI !!! BUDAK CUMA USIA 14 TAHUN SANGGUP ROGOL KAKAK SENDIRI ... habislah ??? ( 2 GAMBAR )

OPPS !!! NI FOTO GADIS PELAJAR MENONJOL ASETNYA DENGAN MELAMPAU ( 5 GAMBAR )  !!!!!!!!      


Baru berusia 14 tahun tetapi selayaknya dia digelar `adik setan1 kerana tergamak merogol kakak kandungnya yang hanya setahun lebih tua. Lebih memilukan, perbuatan jijik sumbang mahram itu bukan hanya menimbulkan perasaan trauma dan tekanan kepada mangsa tetapi pada usia yang masih  mentah, dia terpaksa mengusung `benih` adiknya.

Itu yang berlaku kepada Yanti, berusia 15 tahun, yang kini sarat mengandung dan hanya menanti masa untuk melahirkan anak. Gara-gara perbuatan adik setan itu, Yanti terpaksa berjauhan daripada keluarga,  malah meninggalkan alam persekolahan buat seketika.

"Sepatutnya  saya menduduki peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) tetapi terpaksa melupakannya. Saya meninggalkan buat seketika alam persekolahan sehingga anak dikandung ini lahir.

"Saya benar-benar tertekan kerana pada usia muda terpaksa berdepan situasi yang tidak sepatutnya saya lalui," kata Yanti.

Menurut Yanti, tragedi hitam itu berlaku tahun lalu dan ia berulang sehingga empat kali sebelum dia disahkan mengandung. "Tragedi hitam itu berlaku di rumah. Ketika semua ahli keluarga tidur, adik menyusup masuk ke dalam bilik ketika saya tidur.

"Adik menekup mulut saya dan mengugut mahu mencederakan saya jika saya buat  bising. Selepas itu, bagaikan dirasuk setan, saya dirogol," katanya.

Yanti berkata, walaupun dia kakak, dia tidak mampu melawan, apatah lagi  diugut akan dicederakan jika melawan. "Kudrat saya memang tidak mampu melawan kekuatan adik ketika itu. Selepas merogol saya dia sekali lagi mengugut akan mencederakan saya, malah sanggup melakukan lebih daripada itu jika mendedahkan perbuatan terkutuknya kepada sesiapa saja, terutama ayah dan ibu.0 Komentar untuk "KANTOI !!! BUDAK CUMA USIA 14 TAHUN SANGGUP ROGOL KAKAK SENDIRI ... habislah ??? ( 2 GAMBAR )"

loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2014 Baca Je - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info