(VIDEO) 'Dimabukkan' Sebelum Menjadi Mangsa Rogol Empat Lelaki Hotel Di MJC Batu Kawa


Seorang perempuan menjadi mangsa rogol empat lelaki yang juga pelajar sebuah kolej dalam kejadian lebih kurang jam 12.30 pagi Isnin.

Difahamkan, mangsa terdahulu dibawa oleh rakan perempuannya ke MJC Batu Kawa untuk bertemu dengan empat rakan lelaki. Mangsa kemudian dipaksa oleh keempat suspek untuk menyertai mereka minum minuman keras 'Golden Ice' sehingga mabuk.Ketika kejadian itu berlaku, rakan perempuan mangsa tiada di tempat kejadian dan telah balik ke biliknya kerana mabuk.
Apabila tersedar, mangsa terasa sakit pada bahagian badan dan kemaluannya lalu balik ke biliknya dan menangis mengadu kesakitan.Mangsa mendakwa dia telah dirogol dalam keadaan mabuk dan tidak sedarkan diri selain adegan menjijikkan itu dirakam oleh salah seorang suspek menggunakan telefon bimbit. Berikutan itu, mangsa membuat laporan polis serta merta. 

(LINK VIDEO DISINI)
Bertindak di atas laporan itu, sepasukan pegawai dan anggota dari JSJ Padawan dan Balai Polis Batu Kawa telah menahan keempat-empat suspek yang berumur di antara 18-19 tahun untuk membantu siasatan.Polis juga turut merampas telefon bimbit suspek sebagai bukti. 
0 Komentar untuk "(VIDEO) 'Dimabukkan' Sebelum Menjadi Mangsa Rogol Empat Lelaki Hotel Di MJC Batu Kawa"

loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2014 Baca Je - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info